RÓLUNK

A Danubius k.f.t célja, hogy egy stabil és megbízható cég legyen az élelmiszer piacon nyugat-Szlovákiában, ill. az egész régióban. A vállat további célja, hogy partneri kapcsolatot alakítsanak ki igényes vevőkkel. A cég terve, hogy egy erős, megbecsült és elismert vállalattá váljon az élelmiszer piacon.

A Danubius k.f.t kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, ezért mindent megtesz, hogy minimalizálja a káros tevékenységeket. Ennek bizonyítéka, hogy bevezetésre kerültek a papírtáskák és továbbá az ingyenes műanyag zacskók díjazása. Annak ellenére megtette ezt a lépést a cég, hogy vásárlók körében nem aratott sikert ez az intézkedés. A cég továbbá nagy figyelmet fordít az egészséges életmódra is, ezért csak kiváló minőségű termékeket kínál.

A beszállítók felé való tisztelet nagyon fontos a cég számára, ezért mindent megtesz, hogy a bizalom megmaradjon. A beszállítókat nagy odafigyeléssel válaszuk ki, de mind régi, mind új beszállítónk felé rengeteg energiát fordítunk, hogy kapcsolatunk mindkét részről pozitív legyen.

        Már 1991 óta itt vagyunk az Önök számára

HIGIÉNIAI KÖRÜLMÉNYEK

A Danubius k.f.t minden higiéniai előírásokat betart a húsipari termékek előállításánál. A késztermékek szigorú ellenőrzésen mennek keresztül.

A vállalatban az ISO élelmiszerbiztonsági szabvány elvárásainak megfelelően folyik a feldolgozás és a csomagolás. Az így előállított termékek egészség szempontjából értékesebbek és fogyasztásuk biztonságos, köszönhetően a folyamatos ellenőrzésnek, amelyek a vásárolt termékektől egészen a késztermékek forgalomba hozataláig tartanak.

TERMÉKVÁLASZTÉK

A cég több mint 160 féle húskészítményt kínál, és folyamatosan keresi és alkotja az új ízeket, hogy termékskálája minél bővebb legyen, ezzel is eleget tegyen a vevői elégedettségének.