MÄKKÉ MÄSOVÉ VÝROBKY

PÁRKOVINY A KLOBÁSY

Vyhľadávané a obľúbené výrobky na každodennú spotrebu. Sú vyrábané z kvalitného mäsa s použitím kvalitných korenín a prísad. Prevažná časť párkovín je plnená do prírodných čriev (bravčové, hovädzie). Dátum najneskoršej spotreby 5 dní od dátumu výroby pri uskladnení do +4°C. Všetky výrobky je možné podľa želania zákazníka baliť do hygienického balenia o hmotnosti 2 kg v ochrannej atmosfére (OA). Výhoda – predĺžená trvanlivosť, lepšia skladovateľnosť. RVB – rodinné balenie, v PE (polyetylénové) sáčkoch o hmotnosti balíčku cca 1 kg. 

Špekáčky
Obyčajné párky
Bratislavské párky
Grill klobása
Mexická klobása
Slovenská saláma
Párky so syrom
Debrecínska klobása
Študentské párky
Pikantné párky
Komárňanský slimák
Prešovský kabanos
Detské párky
Viedenské párky

Špekáčky, balené v OA
Obyčajné párky, balené v OA
Bratislavské párky, balené v OA
Mexická klobása, balené v OA
Grill klobása, balené v OA
Slovenská saláma, balené v OA
Párky so syrom, balené v OA
Debrecínska klobása, balené v OA
Študentské párky, balené v OA
Pikantné párky, balené v OA
Komárňanský slimák, balené v OA
Prešovský kabanos, balené v OA
Detské párky, balené v OA
Viedenské párky, balené v OA

Špekáčky RVB (rodinné balenie)
Obyčajné párky RVB (rodinné balenie)
Bratislavské párky RVB (rodinné balenie)
Mexická klobása RVB (rodinné balenie)
Grill klobása RVB (rodinné balenie)
Párky so syrom RVB (rodinné balenie)
Debrecínska klobása RVB (rodinné balenie)
Študentské párky RVB (rodinné balenie)
Pikantné párky RVB (rodinné balenie)
Detské párky RVB (rodinné balenie)

MÄKKÉ MÄSOVÉ VÝROBKY SALÁMY

Sú vyrábané z kvalitného mäsa a vybraných korenín a prísad. Všetky výrobky sú plnené do umelých obalov rôzneho kalibra, ktoré zabezpečujú predĺženú trvanlivosť a bezstratovú skladovateľnosť. Dátum najneskoršej spotreby je 21 dní od dátumu výroby pri uskladnení do +4°C.

Šunková saláma
Žitavská saláma
Rapid jemná saláma
Parížska saláma

Kolienkový nárez
Luncheon meat
Cesnakový nárez
Jemná saláma

Dunajský nárez
Jemná saláma s kápiou
Párty saláma so syrom

MINI PROGRAM

Šunková saláma 300g
Party saláma so syrom 300g
Luncheon meat 400g
Parížska saláma mini
Kolienkový nárez mini
Jemná saláma mini
Cesnakový nárez mini
Čingovská saláma mini
Pikantná saláma mini

TRVANLIVÉ TEPELNE OPRACOVANÉ MÄSOVÉ VÝROBKY

Skupina výrobkov vyrábaná z vybraných bravčových a hovädzích mias. Každý výrobok má osobitnú lahodnú chuť. Typickým znakom týchto výrobkov je ich predĺžená trvanlivosť, ktorá je daná skladbou suroviny, zníženým obsahom vody a používaním špeciálnych obalov. Osobitným výrobkom je komárňanská pikantná klobása, ktorú vyrábame podľa vlastnej špeciálnej receptúry. Dátum najneskoršej spotreby 15 dní od dátumu výroby, skladované pri teplote prostredia.

Inovecká trvanlivá saláma
Turistická trvanlivá saláma

Čingovská saláma

Paprikovec
Pirátska saláma

ÚDENÉ MÄSOVÉ VÝROBKY – SUROVÉ SOLENÉ MÄSÁ

Sú to výrobky vyrobené zo špecialne opracovaného bravčového mäsa konzervovaného soliacou zmesou a údením. U údených mias bez kosti je zabezpečená predĺžená trvanlivosť varením a zabalením vákuovo do zmrštiteľných PE (polyetylénové) obalov, niektoré výrobky sú údené teplým dymom. Dátum najneskoršej spotreby 15 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do +4°C.

Kusové stehno údené
Údená krkovička bez kosti
Údené plece rolované
Údená šunka s kožou
Údený bôčik s kosťou
Údený lahôdkový bôčik

Údené koleno zadné s kosťou
Údené rebro z krku-karé
Údené nohy
Údený bravčový jazyk
Údená lahôdka z karé

Oravská slanina
Údený hovädzí jazyk
Údené koleno bez kosti
Údené rebro z boku
Delikates šunka údená

OSTATNÉ MÄSOVÉ VÝROBKY

Jedná sa o výrobky vysokej akosti vyrábané zo špeciálne upraveného vysokokvalitného mäsa, hlavne bravčového. Pri výrobe sú použité kvalitné špeciálne koreniny a prísady. Prevažná väčšina týchto výrobkov je balená vákuovo do zmrštiteľných PE (polyetylénové) obalov, čo dáva záruku predĺženej trvanlivosti. Dátum najneskoršej spotreby 21 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do +4°C.

Údená panenka plnená
Kolienková pochúťka
Paprikový lalok

Komárňanská pikantná klobása
Komárňanská pikantná klobása HRUBÁ
Lahôdková klobása
Mexický bôčik

Pikantná saláma
Obyčajná saláma
Diabolská klobása
Diabolská klobása – HRUBÁ

TEPELNE OPRACOVANÉ SOLENÉ MÄSÁ

Anglická slanina
Bravčový bôčik dekorovaný
Debrecínska pečeň

TEPELNE OPRACOVANÉ ŠUNKY

Strojová šunka štandard
Zlatá šunka zaúdená
Výberová šunka

VARENÉ A PEČENÉ MÄSOVÉ VÝROBKY

Typické pre túto skupinu je tepelné opracovanie ako hlavných surovín, tak i hotových výrobkov. Na výrobu sú použité starostlivo vybrané suroviny a prírodné korenie. Sezónne sú vyrábané klasické zabíjačkové domáce špeciality. Použité sú prírodné obaly, alebo PE (polyetylénové) obaly s klipsou. Dátum najneskoršej spotreby 3 až 15 dní podľa druhu výrobkov, pri uskladnení do +4°C.

Šunková pena
Krvavníčky
Pečeňový syr v alobale
Domáca sekaná
Šunková saláma v aspiku
Jemná saláma v aspiku

Tlačenka
Zabíjačková kaša
Jaternice
Domáca sekaná mini
Údená tlačenka

ÚDENÁ SLANINA, MASŤ

Bravčová domáca masť a ostatné výrobky sa získavajú klasickým spôsobom škvarenia slaniny v kotloch, kde zostáva zachovaná pôvodná chuť domácej masti. Balenie – v PE (polyetylénové) kelímkoch. Dátum najneskoršej spotreby – u masti 6 mesiacov od dátumu výroby, pri uskladnení do +7°C, u oškvarkovej pomazánky 30 dní.

Údená slanina s kožou
Domáca masť 500g
Gazdovská slanina
Oškvarky
Oškvarková masť 500g
Oškvarková pomazánka 200g