MÄSÁ VÝSEKOVÉ BRAVČOVÉ
Pre odberateľov, ktorí majú vytvorené podmienky, ponúkame na ďalšie spracovanie aj bravčové polovičky, bravčové predky. Dátum najneskoršej spotreby – 5 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do +5°C.

- Hlava a lalok – Vhodné na varenie a do tlačeniek.
- Pliecko – Mäso na dusenie a pečenie. Výborné na ragú a guláš.
- Predné a zadné koleno – Na varenie, pečenie, dusenie, ale predovšetkým na grilovanie.
- Krkovička – Mäso na pečenie a opekanie.
- Karé – Hodí sa na dusenie, pečenie, grilovanie a na vyprážanie.
- Bôčik – Mäso prerastené tukom vhodné na dusenie, varenie, pečenie a do klobás.
- Stehno – Vynikajúce je na rezne, dusenie a pečenie.
- Bravčová krkovička s kosťou
- Bravčové karé bez kosti
- Bravčové karé s kosťou
- Bravčový bôčik s kosťou
- Bravčové plece bez kosti
- Bravčové stehno bez kosti