MÄSÁ VÝSEKOVÉ BRAVČOVÉ

Pre odberateľov, ktorí majú vytvorené podmienky, ponúkame na ďalšie spracovanie aj bravčové polovičky, bravčové predky. Dátum najneskoršej spotreby – 5 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do +5°C.

  1. Hlava a lalok – Vhodné na varenie a do tlačeniek.
  2. Pliecko – Mäso na dusenie a pečenie. Výborné na ragú a guláš.
  3. Predné a zadné koleno – Na varenie, pečenie, dusenie, ale predovšetkým na grilovanie.
  4. Krkovička – Mäso na pečenie a opekanie.
  5. Karé – Hodí sa na dusenie, pečenie, grilovanie a na vyprážanie.
  6. Bôčik – Mäso prerastené tukom vhodné na dusenie, varenie, pečenie a do klobás.
  7. Stehno – Vynikajúce je na rezne, dusenie a pečenie.