NAŠE VÝROBKY
Mäsá výsekové hovädzie
- podľa požiadaviek trhu a v súlade s normami technológie opracovania ponúkame celý sortiment výsekového hovädzieho. Všetky mäsá a vnútornosti sú špeciálne opracované, ktoré splnia i tie najnáročnejšie požiadavky
Mäsá výsekové bravčové
- pre odberateľov, ktorí majú vytvorené podmienky, ponúkame na ďalšie spracovanie aj celé bravčové polovičky a bravčové predky
- dátum najneskoršej spotreby – 3 dni od dátumu výroby, pri skladovaní do 5 °C
Drobné mäsové výrobky
- vyhľadávané a obľúbené výrobky na každodennú potrebu
- sú vyrábané z bravčového a hovädzieho mäsa s použitím kvalitných korenín a prísad
- prevažná časť drobných výrobkov je plnená do prírodných čriev (bravčové, hovädzie)
- dátum najneskoršej spotreby je 5 dní od dátumu výroby pri uskladnení do 5 °C
- všetky výrobky je možné podľa želania zákazníka baliť do hygienického vák. balenia o hmotnosti 3-5 kg v ochrannej atmosfére (AO) (12, 13, 14) Výhoda – predĺžená trvanlivosť (10 dní) lepšia skladovateľnosť
Mäkké salámy
- sú vyrábané z bravčového i hov. mäsa a vybraných korenín a prísad
- všetky výrobky sú plnené do umelých obalov rôzneho kalibra, ktoré zabezpečujú predĺženú trvanlivosť a bezstratovú skladovateľnosť
- dátum najneskoršej spotreby je 15 dní od dátumu výroby pri uskladnení do 5 °C
Údené mäsové výrobky
- sú to výrobky vyrobené zo špeciálne opracovaného bravčového mäsa konzervovaného soliacou zmesou a údenín. U údených mias bez kostí je zabezpečená predĺžená trvanlivosť varením a vákuovo zabalením do PE obalov.
- dátum najneskoršej spotreby 15 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do 5 °C
Špeciálne mäsové výrobky
- jedná sa o výrobky vysokej akosti vyrábané zo špeciálne upravovaného vysokokvalitného mäsa, hlavne bravčového. Pri výrobe sú použité špeciálne koreniny a prísady
- prevažná väčšina týchto výrobkov je balená vákuovo do PE-obalov, čo dáva záruku predĺženej trvanlivosti. Dátum najneskoršej spotreby je 15 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do 5 °C
Varené a pečené mäsové výrobky
- typické pre túto skupinu je tepelné opracovanie ako hlavných surovín, tak i hotových výrobkov. Na výrobu sú použité starostlivo vybrané suroviny a prírodné korenie. Sezónne sú vyrábané klasické zabíjačkové domáce špeciality. Použité sú prírodné obaly, alebo PE obaly s klipsou
- dátum najneskoršej spotreby 3 až 10 dní podľa druhu výrobkov, pri uskladnení do 5 °C
Trvanlivé salámy
- skupina výrobkov vyrábaná z vybraných bravčových a hovädzích mias. Každý výrobok má osobitnú lahodnú chuť, primerané korenie
- typickým znakom týchto výrobkov je ich predĺžená trvanlivosť, ktorá je daná skladbou suroviny, zníženým obsahom vody a používaním špeciálnych obalov
- osobitným výrobkom je komárňanská pikantná klobása, ktorú vyrábame podľa vlastnej špeciálnej receptúry
- dátum najneskoršej spotreby 15 dní od dátumu výroby pri skladovaní 15 °C
Údená slanina – masť
- bravčová domáca masť a ostatné výrobky sa získavajú klasickým spôsobom škvarenia slaniny v kotloch, kde zostáva zachovaná pôvodná chuť domácej masti
- balenie – v PE kelímkoch
- dátum najneskoršej spotreby – br. masť 3 mesiace od dátumu výroby, pri uskladnení do 5 °C