NAŠE VÝROBKY

Mäsá výsekové hovädzie

  • podľa požiadaviek trhu a v súlade s normami technológie opracovania ponúkame celý sortiment výsekového hovädzieho. Všetky mäsá a vnútornosti sú špeciálne opracované, ktoré splnia i tie najnáročnejšie požiadavky

Mäsá výsekové bravčové

  • pre odberateľov, ktorí majú vytvorené podmienky, ponúkame na ďalšie spracovanie aj celé bravčové polovičky a bravčové predky
  • dátum najneskoršej spotreby – 3 dni od dátumu výroby, pri skladovaní do 5 °C

Drobné mäsové výrobky

  • vyhľadávané a obľúbené výrobky na každodennú potrebu
  • sú vyrábané z bravčového a hovädzieho mäsa s použitím kvalitných korenín a prísad
  • prevažná časť drobných výrobkov je plnená do prírodných čriev (bravčové, hovädzie)
  • dátum najneskoršej spotreby je 5 dní od dátumu výroby pri uskladnení do 5 °C
  • všetky výrobky je možné podľa želania zákazníka baliť do hygienického vák. balenia o hmotnosti 3-5 kg v ochrannej atmosfére (AO) (12, 13, 14) Výhoda – predĺžená trvanlivosť (10 dní) lepšia skladovateľnosť

Mäkké salámy

  • sú vyrábané z bravčového i hov. mäsa a vybraných korenín a prísad
  • všetky výrobky sú plnené do umelých obalov rôzneho kalibra, ktoré zabezpečujú predĺženú trvanlivosť a bezstratovú skladovateľnosť
  • dátum najneskoršej spotreby je 15 dní od dátumu výroby pri uskladnení do 5 °C

Údené mäsové výrobky

  • sú to výrobky vyrobené zo špeciálne opracovaného bravčového mäsa konzervovaného soliacou zmesou a údenín. U údených mias bez kostí je zabezpečená predĺžená trvanlivosť varením a vákuovo zabalením do PE obalov.
  • dátum najneskoršej spotreby 15 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do 5 °C

Špeciálne mäsové výrobky

  • jedná sa o výrobky vysokej akosti vyrábané zo špeciálne upravovaného vysokokvalitného mäsa, hlavne bravčového. Pri výrobe sú použité špeciálne koreniny a prísady
  • prevažná väčšina týchto výrobkov je balená vákuovo do PE-obalov, čo dáva záruku predĺženej trvanlivosti. Dátum najneskoršej spotreby je 15 dní od dátumu výroby, pri uskladnení do 5 °C

Varené a pečené mäsové výrobky

  • typické pre túto skupinu je tepelné opracovanie ako hlavných surovín, tak i hotových výrobkov. Na výrobu sú použité starostlivo vybrané suroviny a prírodné korenie. Sezónne sú vyrábané klasické zabíjačkové domáce špeciality. Použité sú prírodné obaly, alebo PE obaly s klipsou
  • dátum najneskoršej spotreby 3 až 10 dní podľa druhu výrobkov, pri uskladnení do 5 °C

Trvanlivé salámy

  • skupina výrobkov vyrábaná z vybraných bravčových a hovädzích mias. Každý výrobok má osobitnú lahodnú chuť, primerané korenie
  • typickým znakom týchto výrobkov je ich predĺžená trvanlivosť, ktorá je daná skladbou suroviny, zníženým obsahom vody a používaním špeciálnych obalov
  • osobitným výrobkom je komárňanská pikantná klobása, ktorú vyrábame podľa vlastnej špeciálnej receptúry
  • dátum najneskoršej spotreby 15 dní od dátumu výroby pri skladovaní 15 °C

Údená slanina – masť

  • bravčová domáca masť a ostatné výrobky sa získavajú klasickým spôsobom škvarenia slaniny v kotloch, kde zostáva zachovaná pôvodná chuť domácej masti
  • balenie – v PE kelímkoch
  • dátum najneskoršej spotreby – br. masť 3 mesiace od dátumu výroby, pri uskladnení do 5 °C

Cenník

Stiahnite a preskúmajte náš cenník: CENNÍK